آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفت‌وگوها امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عنابستانی: افزایش حقوق‌ها توان مقابله با تورم افسار گسیخته را ندارد| کنترل تورم با تزریق پول ممکن نیست

  • کد خبر: ۱۳۲۵۹۴
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۱ - ۱۰:۴۵
عنابستانی: افزایش حقوق‌ها توان مقابله با تورم افسار گسیخته را ندارد| کنترل تورم با تزریق پول ممکن نیست
رئیس کمیته اشتغال و روابط کار مجلس گفت: افزایش حقوق‌ها در برابر رشد تورم در یک اندازه نیست، بر همین اساس نمی‌تواند راهکار درست و منطقی در کنترل تورم باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اصغر عنابستانی در مورد رسیدن خط فقر به ۲۰ میلیون تومان گفت: در حال حاضر باید نظرات کارشناسی بر اساس ادله کافی در مورد خط فقر ارائه شود، مرکز آمار باید محل استناد اطلاعات آماری باشد و اگر هر کارشناسی نظری را مطرح نماید، بی‌تردید نمی‌تواند برای برنامه ریزی کشور مستند باشد؛ نظریه‌ها در تمام زمینه‌ها باید مستند باشند تا قابلیت استناد را داشته باشد.

نماینده مردم سبزوار، جغتای، جوین، خوشاب و داورزن در مجلس افزود: خط فقر براساس هزینه‌های یک فرد برای حداقل‌های زندگی تعیین می‌شود و براساس شرایط هر استانی تغییرپذیر است، نمی‌توان با تعیین رقمی، خط فقر را در استانی مشخص کرد چرا که نوع هزینه‌ها در زندگی افراد با یکدیگر متفاوت است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس در ادامه تاکید کرد: هر میزان انتظارات افراد از زندگی به هم شبیه‌تر باشد نارضایتی کمتری ایجاد می‌شود، بر همین اساس باید تورم به قدری کاهش یابد که توقعات افراد از زندگی شبیه هم باشد تا شاهد کاهش فاصله طبقاتی بین مردم باشیم.

وی افزایش حقوق کارکنان را حلال مشکل تورم ندانست و گفت: قشر اندکی از جامعه ما کارمند هستند بر همین اساس افزایش حقوق تنها شامل حال اندکی از جمعیت کشور می‌شود، همچنین در نظر داشته باشیم افزایش حقوق‌ها در برابر رشد تورم در یک اندازه نیست، بر همین اساس نمی‌تواند راهکار درست و منطقی در کنترل تورم باشد.

نماینده مردم در مجلس یازدهم ادامه داد: کنترل تورم با افزایش روز افزون نقدینگی در کشور ممکن است، دولت در تلاش است تورم حاکم بر جامعه را کنترل کند؛ متاسفانه امسال سال چهارمی است که تورم بالای ۴۰درصد را در جامعه  تجربه می‌کنیم.  

عنابستانی با اشاره به افزایش تولید در کشور، تاکید کرد: دولت باید با افزایش تولید چرخ‌های اقتصادی کشور را به حرکت درآورد، تا شاهد کنترل تورم و افزایش قدرت خرید مردم جامعه باشیم. در شرایطی که تورم بالای ۴۰ درصدی را تجربه می‌کنیم پرداخت یارانه و بسته معیشتی، افزایش حقوق، تزریق پول و….. نه تنها درمان وضعیت اقتصادی نامناسب نیست بلکه مُسکن درمانی در مقطعی از زمان هم نخواهد بود.

رئیس کمیته اشتغال و روابط کار کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت: برای افزایش قدرت خرید مردم باید به سمت کنترل تورم و نقدینگی حرکت کنیم؛ رشد تورم در کشور قدرت خرید مردم را کاهش می‌دهد.

عنابستانی خاطرنشان کرد: اتفاقات و حوادث اخیر تاثیر منفی بر سرمایه گذاری کشور می‌گذارد حتی به روند کاهش پولی و افزایش تورم نیز کمک خواهد کرد در نظر داشته باشیم اقتصاد در محیطی کاملا آرام شکل می‌گیرد هر میزان محیط نامناسب و متشنج باشد اقتصاد را بیشتر تحت الشعاع قرار می‌دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->